top of page

ME VÄYRYSET

Väyrysen pikkuserkukset perheineen perustivat leipomon vuonna 2013.

Vetovastuussa toimivat aviopari Mika ja Nina Väyrynen.

Mika Väyrynen

Olen Mika.

Synnyin vuonna 1973 leipomosukuun mutta tartuin silloin nuoruudessani bassokitaran varteen tanakammin, kuin leipälapion varteen. Bassonpompottelusta tulikin ammattini. Toki välillä tein työkseni leipomotalon hommia ja keikkailua  samaan aikaan. Musiikillinen urani jatkui aina vuoteen 2009, jolloin korvan tinnitusta helpottaakseni hakeuduin töihin suvun leipomoon. Suvun leipomotarinan päättyessä, rupesin paistelemaan munkkeja ja paistelen niitä välillä vielä tänäkin päivänä. Leipomoala on kutsumukseni ja se on verissä. Yhtälailla bassonsoittokin, joka jatkuu nyt harrastuksena. Leipätie tuo leivän pöytään ja isoisovanhempieni tarina jatkuu…

Olen Nina.

Synnyin vuonna 1973 yrittäjäperheeseen. Ensimmäiset haastavat työkokemukset karttuivatkin vanhempieni yrityksissä.

Media-ala alkoi kiinnostaa enemmän ja nopeasti huomasin olleeni alalla 10 vuotta. Media-alan polkuuni mahtui monia ihania ihmisiä, monia eri työpaikkoja ja sain sieltä erinomaista kokemusta.

Vuonna 2013 päätin heittäytyä hyvästä ja turvallisesta työpaikasta leipomoalan yrittäjäksi ja sillä tiellä tässä nyt ollaan. Tämä uusi valittu tie oli iso riski, mutta 100% oikea ratkaisu. 

On ilo jakaa työpaikka rakkaan mieheni kanssa ja jatkaa hänen sukunsa tarinaa.

Nina Väyrynen
bottom of page